Актуална информация за тазгодишната кампания в помощ на баби и дядовци

ℹ Драги приятели, завърши първият етап от тазгодишната кампания в помощ на възрастните хора в нужда в селата около град Берковица – събирането на хранителни продукти и финансови средства за закупуването на такива. С Ваша помощ събрахме сумата от 4,056.21 лв.+ голямо количество хранителни продукти. Желаем да Ви уведомим, че не приемаме повече дарения под каквото и да е форма.

➡ В следващите няколко дни ще закупим, организираме и пакетираме над 100 хранители пакета, съдържащи поне 20 различни хранители продукти. Всички хранителни пакети ще бъдат раздадени на възрастните хора в нужда на 16 и 17 декември. До края на деня ще Ви запознаем с окончателното съдържание на хранителния пакет и ще предствим списъка със селата , които ще посетим.

❤ Поднасяме огромна благодарност към всички, които бяха част от този първи етап от кампанията. Благодарим на всички, които дариха продукти или финансови средства за закупуването на такива, благодарим на тези от Вас, които преодставиха възможност да поставим кутии за дарения в техните търговски обекти, благодарим на тези от Вас, които не спираха да споделят информация за кампанията и да ни оказват морална помощ. Вашето дело ни изпълва с гордост, благодарност, надежда и вяра, че един по-добър живот е възможен. Благодарим Ви, че заедно дадохме началото на една положителна, смислена кампания, даваща надежда, отдаденост и любов. Благодарим Ви, че станахме едно цяло и заедно ще вървим напред в бъдещите ни кампании.

С огромна благодарност,

Димитър Манов

Сдружение „Заедно за Берковица“

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.